Nieuws


Kerst & Carry 2017

Bezoek van zondag 3 t/m dinsdag 5 december het WK 2017 in stadion de KaasKuip te Alphen a/d Rijn. Nederland heeft zich gekwalificeerd met enkele bijzondere boerenkazen, maar komt op een goed bezet Wereldse Kazen 2017 eindtoernooi uit tegen sterke regio-specialiteiten uit o.a. de Ardèche en Piemonte. Onder streng toezicht van de UEFA (Union Excellent Fromages Académique) zal de kaas waarmee u als kaasspecialist het beste denkt te gaan scoren tijdens de Kerst de finale winnen!

Gratis toegangskaarten verkrijgbaar via verkoop@fromagerie-europa.nl of 0172-422.624. 

Kazen zijn direct mee te nemen of we kunnen ze bezorgen.

Meld je nog vandaag aan!

Speelschema: 
3 december 12.00 - 18.00 uur
4 & 5 december 10.00 - 21.00 uur

Stadion de KaasKuip: J. Keplerweg 8, 2408 AC Alphen a.d. Rijn

verse, zachte kwaliteitskazen uit Piemonte

Nieuw assortiment Fulvio Ferrero vanaf 25-9-2017

We hebben  een nieuw assortiment kwaliteitskazen opgenomen uit het aanbod van Fulvio Ferrero uit Piemonte, bestaande uit diverse kazen van koe- en geitenmelk. Ferrero is een familiebedrijf met ruime ervaring dat zijn goede reputatie te danken heeft aan een ambachtelijke  benadering, herkenbaar in de authentieke smaken. Vorig jaar heeft Ferrero een nieuwe productielocatie betrokken die het bedrijf in staat stelt dezelfde kwaliteit te blijven produceren met een hogere graad van efficiency. 

De selectie van de grondstoffen is als vanouds streng. Van conserveringsmiddelen wordt geen gebruik gemaakt. Fromagerie Europa is de enige importeur die de Ferrero producten op de Nederlandse markt brengt.


Logistieke verbeterslag Italiaanse kazen

Rognoni nieuwe Italiaanse partner

Samen met onze partner Gusti da RE hebben wij voor de Italiaanse weborders een verbetering aangebracht in de logistiek dat vergelijkbaar is met de wijze waarop u de weborders met Franse producten ontvangt.

We werken nu intensief samen met Rognoni, een van de grootste Italiaanse kaasdistributeurs. De Italiaanse weborders worden gesplitst en de verschillende producenten leveren hun orders aan bij Rognoni in Abbiategrasso. Daar gaan de mensen aan de slag, groeperen de kazen naar weborder en verpakken vervolgens alle orders per klant. We zijn daar allen erg blij mee nu we deze slag kunnen maken! Bijkomende voordelen zijn:

nu óók wekelijkse levering uit Italië

scherpere inkoop voor een aantal bestaande producten waardoor we in staat zijn om de volgende producten in prijs te verlagen per 25-9-2017:

Fontina 'Alpeggio DOP, Asiago Mezzano AOP, Asiago Nero DOP, Asiago Vecchio DOP, Primosale al Peperoncino, Primizio Pepato, Fiore Sardo DOP, Pecorino Tartufo, Pecorino Primosale Rucola e Pistacchio en de Pecorino Primosale Noci.

Al met al kunnen spreken van een aantrekkelijke verbetering!


uitbreiding van assortiment kwaliteitskazen

Romagna Terre, exclusieve kazen

Deze bijzondere kaasmakerij is gevestigd in Gambettola dicht bij de Adriatische Zee en dicht bij de beroemde plaats Rimini. Sinds 1985 blijft men volharden in het maken van bijzondere kazen in een gelimiteerde productie met hoge kwaliteit en totale controle over het product. Eerder hadden we al 5 kazen op de website, deze komen nu ook rechtstreeks van Romagna Terre. Ook dat heeft een bijkomstig voordeel waarmee we ook hier de prijzen aantrekkelijker hebben kunnen maken. Het gaat om de volgende kazen:

Pecorino Zafferano, Pecorino Gelsamino, Pecorino Gran Riserva del Passatore, Pecorino Papavero en de Pecorino Tartufo.

Daarnaast introduceren we direct ook 8 nieuwe soorten. Kijk gerust eens rond op de website want er zitten een paar hele mooie bij!


Veilig bestellen is een gewone zaak

Veilige SSL verbinding bij Importeerkaasenmeer.nl

Wij zijn volop bezig aan het verbeteren van Importeerkaasenmeer.nl. Een veilige verbinding vinden we ook erg belangrijk en dus hebben sinds kort een SSL-verbinding. Dat is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de ‘s’ in het websiteadres, in ons geval is dat https://www.importeerkaasenmeer.nl. Daarnaast geeft een goede browser ook nog aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL (of een groene balk).

Wel zo betrouwbaar en veilig zodat u zonder zorgen en op een veilige manier kunt snuffelen en bestellen op onze site!


Uitbreiding functies op website

Nieuwe functie op website: favorietenlijst

Vanaf deze week hebben we een nieuwe functie toegevoegd op de website. Nadat u bent ingelogd kunt u namelijk elk product toevoegen aan uw eigen favorietenlijst. Die is dan direct beschikbaar in het menu aan de rechterkant onder “Mijn Account”.

Met de favorietenlijst heeft u een persoonlijk assortimentsoverzicht van producten die voor u interessant zijn. Dat is wel zo handig als u bepaalde producten wekelijks besteld of als u een bepaald product even wil onthouden voor volgende keer. Vanuit uw favorietenlijst kunt u namelijk gelijk bestellen.


IMPORTEERKAASENMEER.NL OOK OP SOCIAL MEDIA

Natuurlijk zijn we met Importeerkaasenmeer ook actief op Social Media.

Volg ons bijvoorbeeld op facebook www.facebook.com/Importeerkaasenmeernl en bekijk ook daar ons assortiment of andere leuke berichtjes. Op twitter zijn we ook actief met @ImportkaasMeer en sturen we geregeld een tweet de wereld in.