Nieuws


Veilig bestellen is een gewone zaak

Veilige SSL verbinding bij Importeerkaasenmeer.nl

Een veilige verbinding vinden we erg belangrijk en dus hebben we een SSL-verbinding. Dat is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de ‘s’ in het websiteadres, in ons geval is dat https://www.importeerkaasenmeer.nl. Daarnaast geeft een goede browser ook nog aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL (of een groene balk). De vormgeving is responsive, zodat er ook eenvoudig op smartphones en tablets ingelogd kan worden.

Wel zo betrouwbaar en veilig zodat u zonder zorgen en op een veilige manier kunt bestellen op onze site!


Uitbreiding functies op website

Nieuwe functie op website: favorietenlijst

Vanaf deze week hebben we een nieuwe functie toegevoegd op de website. Nadat u bent ingelogd kunt u namelijk elk product toevoegen aan uw eigen favorietenlijst. Die is dan direct beschikbaar in het menu aan de rechterkant onder “Mijn Account”.

Met de favorietenlijst heeft u een persoonlijk assortimentsoverzicht van producten die voor u interessant zijn. Dat is wel zo handig als u bepaalde producten wekelijks besteld of als u een bepaald product even wil onthouden voor volgende keer. Vanuit uw favorietenlijst kunt u namelijk gelijk bestellen.


IMPORTEERKAASENMEER.NL OOK OP SOCIAL MEDIA

Natuurlijk zijn we met Importeerkaasenmeer ook actief op Social Media.

Volg ons bijvoorbeeld op facebook www.facebook.com/Importeerkaasenmeernl en bekijk ook daar ons assortiment of andere leuke berichtjes.