exclusieve leveranciers

HET BESTE VAN GUSTI DA RE EN BEILLEVAIRE

De 'koninklijke smaken' van de authentieke Gusti da RE kazen en versproducten uit Piemonte en de beste geaffineerde kazen en meest smaakvolle streekspecialiteiten van het Franse Fromagerie Beillevaire treft u in het assortiment van importeerkaasenmeer.nl. Maak een selectie en klik uw eigen vrachtauto vol. Heeft u nog geen inlog, registreer u dan via bovenstaande knop en importeer zelf uw kazen uit Italië en Frankrijk!

De Franse producten kan men iedere week bestellen tot uiterlijk maandagavond middernacht (00:00 u). De Italiaanse producten kan men om de twee weken bestellen (alleen in oneven weken) tot uiterlijk maandagavond middernacht (00:00 u). Bestellingen na dit tijdstip/dag lopen mee in de volgende periode. Levering vindt plaats de week erna in de reguliere route waarin wij altijd uw orders bezorgen.


Proef de

Franse inspiratie van Beillevaire

Boerenzoon Pascal Beillevaire uit de omgeving van Vendée heeft in dertig jaar tijd zijn onderneming Fromagerie Beillevaire tot een internationaal begrip weten te maken. Het geheim? Alleen de beste geaffineerde kazen, waaronder natuurlijk een aantal mooie AOP’s, en de meest smaakvolle streekspecialiteiten.

Naast een tiental kazen die Beillevaire zelf produceert, rijpt deze fromagerie ook andere topkazen in een speciale ondergrondse rijpingskelder met een verfijnd klimaat. Overige bekende Beillevaire-producten van superieure kwaliteit zijn onder meer de Franse yoghurts, desserts en boters. Bijzonder lekker en zeer onderscheidend!

Pas d’indifférence, c’est toute notre différence!
Bekijk het exclusieve assortiment van Beillevaire


Ontdek het beste

van Piemonte met Gusti da Re

Gusti da Re betekent letterlijk 'koninklijke smaken'. En dat proef je terug in de exclusieve kazen uit de Italiaanse Alpen in de regio Piemonte. De absolute top van wat de regio te bieden heeft. Ambachtelijke producten vervaardigd van rauwe melk van koeien en geiten die op grote hoogte grazen.

Maandenlang heeft Franseca d’Andrea gespeurd naar ambachtelijke kaasmakerijen die een excellent product leveren en ook nog voldoen aan de strenge normen van deze tijd. En die zijn gevonden! De Italiaanse Alpen kennen een bijzondere gevarieerde vegetatie en die heerlijke de aroma's zijn in deze bijzondere kazen terug te vinden.

Sapori regali del Piemonte!
Bekijk het exclusieve assortiment van Gusti da Re