exclusieve leveranciers

HET BESTE VAN ITALIE EN FRANKRIJK

De bijzondere smaken van authentieke kazen en versproducten uit geheel Italië en de beste geaffineerde kazen en meest smaakvolle streekspecialiteiten van het Franse Fromagerie Beillevaire treft u in het assortiment van importeerkaasenmeer.nl. Maak een selectie en klik uw eigen vrachtauto vol. Heeft u nog geen inlog, registreer u dan via bovenstaande knop en importeer zelf uw kazen uit Italië en Frankrijk!

De Franse en Italiaanse producten kan men iedere week bestellen tot uiterlijk maandagavond middernacht (00:00 u). Bestellingen na dit tijdstip/dag lopen mee in de volgende periode. Levering vindt plaats de week erna in de reguliere route waarin wij altijd uw orders bezorgen.


Proef de

Franse inspiratie van Beillevaire

Boerenzoon Pascal Beillevaire uit de omgeving van Vendée heeft in dertig jaar tijd zijn onderneming Fromagerie Beillevaire tot een internationaal begrip weten te maken. Het geheim? Alleen de beste geaffineerde kazen, waaronder natuurlijk een aantal mooie AOP’s, en de meest smaakvolle streekspecialiteiten.

Naast een tiental kazen die Beillevaire zelf produceert, rijpt deze fromagerie ook andere topkazen in een speciale ondergrondse rijpingskelder met een verfijnd klimaat. Overige bekende Beillevaire-producten van superieure kwaliteit zijn onder meer de Franse yoghurts, desserts en boters. Bijzonder lekker en zeer onderscheidend!

Pas d’indifférence, c’est toute notre différence!
Bekijk het exclusieve assortiment van Beillevaire


Ontdek het beste

van Italiƫ met Castagna

Al ruim 40 jaar heeft Castagna ervaring met de allerbest kazen van Italië. Het bedrijf ligt in het gebied Verbano, Cusio en Ossola in het berglandschap van de Piemonte. Een van de sterke punten van de firma Castagna is de constante zorg die Giuseppe Castagna, de eigenaar, persoonlijk besteedt aan de selectie en het onderzoek van alle producten uit de verschillende Italiaanse regio's.

Alleen topkwaliteit belandt in de rijpingscellen te Ornavasso!

De organisatie van het bedrijf, het moderne machinepark in combinatie met ambacht en oog voor traditie maakten het bedrijf Castagna tot een gewaardeerde partner.

Bekijk het exclusieve Italiaanse assortiment